Webshop » COCK & BALL TOYS » Ballstretchers » Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher

Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher

Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher
Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic BallstretcherOh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic BallstretcherOh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic BallstretcherOh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher Oh So Easy – LA BOMBA – Magnetic Ballstretcher

€ 59,95 inclusief BTW
Vergeet gewoon alle ballstretchers met kolomschroeven en inbussleutels (die nooit te vinden zijn wanneer ze echt nodig zijn) -  Oh So Easy La Bomba ballstretcher heeft een snelle en gebruiksvriendelijke magnetische sluiting die stevig en veilig gesloten blijft.

 

De Oh So Easy LA BOMBA is niet alleen mooi gemaakt. Door de goed doordachte verdeling van de krachtige magneten biedt het ook de mogelijkheid om meerdere Oh So Easy ballstretchers te stapelen, waardoor de gewichtsklasse stap voor stap wordt verhoogd.

 

De Oh So Easy LA BOMBA magnetische brancard ligt met zijn mooie oppervlakteafwerking en rechttoe rechtaan design niet alleen ergonomisch in de hand, hij is ook een lust voor het oog.

 

Hoogtepunten:

 

Geen vervelend gedoe

Makkelijk aan te trekken

Makkelijk af te nemen

Geschikt voor beginners en professionals

Geweldige sensatie bij elke beweging

Zichtbare resultaten

Hygiënisch roestvrij staal

 

De Oh So Easy LA BOMBA ballstretcher is verkrijgbaar in de volgende lengte- en gewichtsklassen:

Hoogte 20 mm = 0,8 ", gewicht 450 gram = 16 oz.

Hoogte 30 mm = 1,2 ", gewicht 660 gram = 23 oz.

Hoogte 40 mm = 1,6 ", gewicht 890 gram = 31 oz.

Hoogte 55 mm = 2,2 ", gewicht 1170 gram = 41 oz.

 

Alle vier varianten zijn onderling of stapelbaar te combineren.

Verdere details:

 

    Gewicht van de ballstretcher, tweedelig
    Materiaal: roestvrij staal
    Diameter ongeveer 34 mm = 1,3 "
    Ergonomische, ovale vorm
    Stapelbaar
    Magnetische sluiting
    Normaal gesproken worden de twee delen van een ballstretcher bij elkaar gehouden door inbusbouten. Het bevestigen en verwijderen kost tijd en je hebt er ook de bijpassende alan-sleutel voor nodig. Niet zo met onze ball stretchers met magnetische sluiting.
    Snel en effectief: het bevestigen en verwijderen duurt slechts enkele seconden. Beide elementen zijn verbonden door sterke permanente magneten. Om te openen, verwijdert u gewoon een van de magneten en om hem te sluiten, plaatst u de magneet er gewoon weer in - geen vervelend gedoe en geen hectisch zoeken naar een Alan-sleutel.

 

Gemaakt van het beste roestvrij staal. De geïntegreerde magneten hebben een dunne beschermlaag die nikkel kan bevatten.

 

Magnetische ballstretcher - Speciaal advies:

 

Schoonmaak:

 

Gebruik voor het reinigen alleen alcohol of isopropanol. Bij elk magnetisch balgewicht worden passende alcoholpads meegeleverd. De magneten kunnen niet in contact komen met water of schoonmaakproducten.

 

Beveiligingsadvies:

 

Dit artikel is geen speelgoed. Bewaar het buiten het bereik van kinderen. Voor opslag raden wij onze afsluitbare Joyybox aan.

 

Sterke magneten kunnen elektronische implantaten zoals pacemakers, geïmplanteerde defibrillatoren of activeerbare implantaten tijdens hun werking verstoren en patiënten in gevaar brengen. Houd een afstand van minimaal 20 cm aan tussen uw implantaat en de magneet.

 

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen een magneet en een voorwerp dat ijzer of een andere magneet bevat, dus wees voorzichtig met onze magnetische ballstretchers. Als u niet oppast, kunt u uw vinger of huid tussen twee magneten knijpen. Dit kan leiden tot blauwe plekken of effusie in de getroffen gebieden.

 

Houd de magneten buiten het bereik van alle apparaten en objecten die kunnen worden beschadigd door sterke magnetische velden zoals creditcards, gegevensdragers, horloges, enz.

Gebruik:

 

De ovale LA BOMBA ballstretcher uit de Oh So Easy-serie wordt boven de testikels rond het scrotum gedragen. De ballstretcher wordt voornamelijk gebruikt om het scrotum te strekken. Het dragen van de ovale Oh So Easy ballstretcher zorgt ook voor eindeloos plezier tijdens seks, tijdens het masturberen of discreet onder je broek. Afhankelijk van de maat en het aantal oefent de ovale roestvrijstalen ballstretcher in meer of mindere mate een rem op de testikels uit. Bij langdurig dragen strekt de LA BOMBA het scrotum uit. Orgasmes kunnen extreem zijn door het te dragen en de weerstand die het op de testikels uitoefent. De Oh So Easy ballstretcher is ook enorm populair als intieme sieraden. Het gewicht van de ballstretcher is voornamelijk om het scrotum uit te rekken en de testikels te verlengen; de duur en het aantal gedragen LA BOMBA-ballstretchers is ook een belangrijk kenmerk.


REF-SF1577 ME