Webshop » COCK & BALL TOYS » Ballstretchers » The Humbler

The Humbler

The Humbler 5193/T02 The Humbler
The Humbler 5193/T02 The Humbler

€ 24,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
De Humbler, ook wel bekend als een ballenbeperking, is het perfecte apparaat om de onderdanige man zonder en als of maar op zijn knieën te dwingen.

 

Het is heel eenvoudig te gebruiken! De onderdanige knielt op de grond voordat hij de Humbler aantrekt, zijn scrotum wordt teruggetrokken tussen de licht uitgespreide dijen en in de opening van de Humbler gestoken. De twee delen van de Humbler worden dan aan elkaar geschroefd, zodat het scrotum wordt omsloten en zijn ballen stevig uit de Humbler steken.


Wanneer de Humbler wordt aangetrokken, wordt het scrotum in de lengte getrokken en wordt de penis strakgetrokken. Kont en ballen zijn nu klaar voor diepgaande stimulatie of "behandeling" door de partner. Op deze manier geneukt worden (misschien zelfs met een strap-on) is gewoon sensationeel.


Opstaan, rechtop staan ​​en lopen zijn vrijwel onmogelijk. De sub is volledig overgeleverd aan de actieve partner in deze onderdanige, knielende houding.

 

Het kan ook interessant zijn om te gebruiken in combinatie met een van onze neukmachines of bij het behandelen van de ballen met onze power massager en een breed scala aan accessoires

Heeft u een vraag?