Webshop » BDSM MEUBELEN » Mobile BDSM furniture NO ESCAPE

Mobile BDSM furniture NO ESCAPE

Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2592ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE
Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2592ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPEMobile BDSM furniture NO ESCAPE 2592ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE

€ 195,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Dit ultieme bondage speeltje is veel meer dan een simpele spreaderbar of schandpaal. Het is meer een mobiel BDSM-meubel dat aan al je dominantiewensen kan voldoen.

 

Ons BDSM-apparaat draagt ​​terecht de naam NO ESCAPE, omdat het onmogelijk is om weg te komen van en de weerbarstige Sub in een vernederende positie dwingt waarin ze oraal en anaal klaar zijn om te ontvangen. Op deze manier "gebruikt" worden door de dominante partner is gewoon sensationeel!

 

Hoe gebruik ik de NO ESCAPE BDSM meubelen?

 

Onze BDSM-beugel is een solide constructie, vergelijkbaar met een schandpaal, met geïntegreerde pols- en enkelboeien en een opening voor het hoofd. Om het te vergrendelen, kunt u ons conventionele hangslot gebruiken. Als alternatief kan ook ons ​​MEOBOND digitale self-bondage tijdslot worden gebruikt. Ons MEOBOND-tijdslot is bijzonder geschikt voor zelfbondage en zorgt ervoor dat gebruikers zichzelf pas na een vooraf bepaalde tijd (max. 100 uur) kunnen vrijgeven.

 

Waar wordt het NO ESCAPE BDSM meubel voor gebruikt?

 

De NO ESCAPE schandpaal zorgt voor intense, onvergetelijke bondage-momenten en presenteert de Sub in een staat van volledige overgave met zijn kont omhoog stekend, schaamteloos en bijzonder uitnodigend. De stabiele beugels garanderen een veilige houvast. Dankzij de ergonomische vorm is ons mobiele BDSM-apparaat comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Zodra de boeien gesloten zijn, kan de Top genieten van een opwindend uitzicht en gratis toegang tot de anus en geslachtsdelen van de Sub.

 

Met onze schandpaal dwing je je partner zonder compromissen in de gewenste positie. Afsluitbare boeien zorgen voor een veilige houvast waar niemand uit kan komen - de beste voorwaarden voor wellustige behandelingen en gemene spelletjes tijdens je BDSM-sessie.

 

Verdere details:

 

    Mobiele bondage meubels
    BDSM hand- en voetschandpaal
    Materiaal: hout, metaal
    Afmetingen: totale lengte ca. 74 cm, dikte ca. 3,2 cm, diameter van de kopopening ca. 15 cm, diameter van de enkelboeien ca. 14 cm, diameter van de polsboeien ca. 6 cm
    Gewicht: ca. 2,2 kg
    Leveringsomvang: 1 mobiele schandpaal, 3 hangsloten, 3 borgpennen