Webshop » BONDAGE & SM » Blinddoeken » Leather Blindfold - Noblesse Collection

Leather Blindfold - Noblesse Collection

Leather Blindfold - Noblesse Collection 3163ME Leather Blindfold - Noblesse Collection
Leather Blindfold - Noblesse Collection 3163ME Leather Blindfold - Noblesse CollectionLeather Blindfold - Noblesse Collection 3163ME Leather Blindfold - Noblesse CollectionLeather Blindfold - Noblesse Collection 3163ME Leather Blindfold - Noblesse Collection

€ 59,00

Beschikbaar

De bordeauxrode blinddoek van Japans leer is zo comfortabel dat zelfs beginners al snel een voorliefde voor bondage ontwikkelen. De BDSM musthave uit de elegante Noblesse collectie kenmerkt zich door de hoogste kwaliteit en absolute dekking.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.


Hoogtepunten:

 

    Door het dragen van deze blinddoek voel je je veel intensiever aangeraakt worden, want door de ogen uit te sluiten worden alle andere zintuigen geprikkeld!
    Pas de blinddoek aan zoals jij dat wilt met behulp van de gesp
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

 

Wat is er zo speciaal aan de BDSM-blinddoek?

 

De elegante blinddoek is volledig ondoorzichtig en zit dankzij de anatomische vorm strak en belooft absolute isolatie en duisternis. Doordat de bondage blinddoek is gemaakt van hoogwaardig rundleer en aan de binnenkant is opgevuld met zacht lamsnappaleer, is hij ongelooflijk comfortabel om te dragen. Door de gesp kan de bondage blinddoek worden aangepast aan elke hoofdomtrek. Het is het perfecte accessoire tijdens bondage omdat het buitensluiten van de ogen alle andere zintuigen stimuleert! Als je partner eenmaal vastgebonden is en volledig aan je genade is overgeleverd zonder enig oogcontact, zul je zeker veel fantasierijke dingen bedenken om hem aan te doen.

 

Voor de collectie Noblesse wordt alleen gebruik gemaakt van Japans rundleer en zacht lamsnappaleer dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. De perfecte eigenschappen rondom voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires

 
 
 

    BDSM leren blinddoek
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    Breedte van de blinddoek: 8,8 cm = 3,5 inch
    Instelbaar van 52,5 cm tot 64 cm = 20,7 tot 25,2 inch