Webshop » CHASTITY » Chastity Men » NoPacha ™ High Security - Chastity belt for men

NoPacha ™ High Security - Chastity belt for men

Chastity belt for men  2243ME NoPacha ™ High Security - Chastity belt for men
Chastity belt for men  2243ME NoPacha ™ High Security - Chastity belt for men

€ 129,00 inclusief BTW

Beschikbaar

De NoPacha ™ kuisheidsgordel voor mannen biedt de beste omstandigheden om zelfs gedurende een zeer lange periode te dragen. Door het ergonomische ontwerp zorgt de kuisheidsgordel voor een hoog draagcomfort en kan deze discreet onder alledaagse kleding worden gedragen. De kuisheidsgordel is gemaakt van 100% roestvrij staal en kan zelfs tijdens het douchen worden gedragen.

Het oppervlak van de kuisheidsgordel is zorgvuldig glad gepolijst en heeft geen randen of scherpe hoeken. De NoPacha™ High Security - Kuisheidsgordel voor heren is voorzien van ventilatiesleuven en een gaatje om te urineren. De kuisheidsgordel is heerlijk zwaar en solide en herinnert de drager eraan dat hij volledig overgeleverd is aan de sleutelhouder.

Zodra de kuisheidsgordel is omgedaan, is het voor de onderdanige man niet meer mogelijk om een ​​erectie te krijgen of anderszins verlichting te krijgen. Totdat de meesteres of de meester bereid is de sleutel los te laten en de kuisheidsgordel te openen.

 

Verdere details:

 

    Veilige kuisheidsgordel voor mannen
    Kuisheidsgordel voor langdurig dragen
    De beste kuisheidsgordel voor spannende rollenspellen tussen dom en sub!
    Sluit de penis van uw partner in de zware kuisheidsgordel en sluit hem op! Zodra de penis en testikels opzwellen, is je partner zich pijnlijk bewust van wie zijn lust onder controle heeft.
    Materiaal: roestvrijstalen kuisheidsgordel
    Anatomisch ontwerp
    Met hangslot en twee sleutels
    Met openingen voor optimale luchtcirculatie
    Opening om te plassen
 
    Afmetingen: 45 mm / 1.77" ringen, peniskooi is 73 mm / 2.87" lang en heeft een diameter van 36 mm / 1.42". Spacer klein 0,8 cm / 0.31". Afstandhouder groot 1,3 cm / 0,51".