Webshop » COCK & BALL TOYS » Cockrings » Chubby Cock Lock 2.0

Chubby Cock Lock 2.0

Chubby Cock Lock 2.0 Chubby Cock Lock 2.0
Chubby Cock Lock 2.0 Chubby Cock Lock 2.0Chubby Cock Lock 2.0 Chubby Cock Lock 2.0Chubby Cock Lock 2.0 Chubby Cock Lock 2.0

€ 89,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Pik vergrendeld en klaar om te rocken! De Chubby Cock Lock 2.0 is een indrukwekkende ballstretcher / cockring-combo - als een hoge beveiligingseenheid voor pik en ballen.

 

Je pik verdient het beste! Wees echter gewaarschuwd. Probeer de meegeleverde inbussleutel niet te verliezen! We maken geen grapjes als we zeggen dat dit een zeer veilige eenheid is voor uw zaakje.

 

De totale lengte van de Chubby Cock Lock is ca. 63 mm = 2,5 inch met een maximale diameter van 45 mm (vrijwel de hoofdingang). De twee openingen voor lul en ballen hebben elk een diameter van 38 mm. De Chubby Cock Lock weegt een indrukwekkende 685 g die wordt verdeeld over pik en ballen.

 

Deze tweedelige lieveling is gemakkelijk aan en uit te trekken. De afgeplatte zijpuzzels liggen comfortabel tegen je lichaam, terwijl de speciale constructie van de Chubby Cock Lock maximale spanning geeft aan je gretige pik en ballen. Sensationele sensaties gegarandeerd!


REF-SF1008 ME

Heeft u een vraag?