Links » CHASTITY » Chastity Men » ICE

ICE

ICE ICE

ICE ICEICE ICEICE ICEICE ICE

€ 59,95

Beschikbaar


COBALT€ 59,95 Toevoegen aan Winkelwagen
Hünkyjunk Lockdown Chastity Device - Ice€ 59,95Bekijken


LOCKDOWN kooi kuisheid door hünkyjunk

 LOCKDOWN is het vlezige en zware kuisheidsspeeltje van Hünkyjunk. We hebben deze dikker gemaakt - de rubberachtige zachte siliconenmix is ​​rekbaar maar beperkend ... een erectie is moeilijk in LOCKDOWN.

Er is meer ruimte binnenin: LOCKDOWN strekt zich uit om te passen bij elke maat, zelfs de Hüj-modellen en de basis in slingstijl houdt hem vast - de balring is substantiëler zodat hij op zijn plaats blijft.

Meer 'hoofd'-ruimte drijft jongens in kuisheidsgolven - ze krijgen meer sensatie, meer wrijvingsfrustratie, maar kunnen er niets aan doen. De ronding in de schacht maakt erecties minder comfortabel, maar houdt kuisheid mogelijk onder kleding, 24/7, met meer bolling maar toch discreet.

LOCKDOWN geeft een vlezige bobbel, zelfs als het je verlangens opsluit en je vermogen blokkeert om ... een van de weinige speelgoedhunkyjunk te zijn die is ontworpen om je plezier te ontzeggen.

KENMERKEN:

Gemaakt van onze zachtste plus + silicone ™ TPR / siliconenmix, onze rubberachtige rekbare beste. LOCKDOWN is gebouwd om lang mee te gaan.

Luchtopeningen zorgen ervoor dat mannen die aan kuisheid gebonden zijn, kunnen dragen en reinigen. Opening aan de punt voor aftappen ...

ICE CLEAR-kleur voor degenen die hun opgelegde ontkenning willen zien, COBALT-blauw voor degenen die ermee pronken!

MATERIAAL EN ZORG:

Onze plus + silicone ™ TPR / siliconenmix: siliconen voor een zacht en warm gevoel, TPR voor verbazingwekkende rek en sterkte. Ftalaat vrij.

MATEN:


AFMETINGEN  :
Breedte: 38-50 mm. (1,5 - 2 inch)
Hoogte: 120 mm. (4,75 duim)
Diepte: 38 mm. (1,5 duim)
Omtrek hoofdgat: 101 mm. (4 inch)
Asgat Omtrek: 76 mm. (3 Inches)
Omtrek kogelgat: 76 mm. (3 Inches)
Gewicht: 88 mm. (3,1 oz)
 

Case meting:
279 mm. (11 duim) x 196 mm. (7,75 inch) x 120 mm. (4,75 inch) (L x B x H)
Webshop gemaakt met EasyWebshop