Webshop » BONDAGE & SM » Enkelboeien » Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection

Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection

Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection 3167ME Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection
Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection 3167ME Leather Ankle Cuffs – Noblesse CollectionLeather Ankle Cuffs – Noblesse Collection 3167ME Leather Ankle Cuffs – Noblesse CollectionLeather Ankle Cuffs – Noblesse Collection 3167ME Leather Ankle Cuffs – Noblesse Collection

€ 129,00

Beschikbaar

Compromisloze elegantie, maximaal comfort en hoge functionaliteit kenmerken het ontwerp van deze enkelboeien gemaakt van bordeauxrood, Japans rundleer met een voering van lamsnappaleer, een van de meest ervaren fabrikanten van BDSM-producten in Duitsland, maakt bondage-enkelboeien voor de Noblesse collectie die tot in de puntjes perfect doordacht is en uniek in vorm en kleur.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.

 

Hoogtepunten:

 

    Geniet ervan om vastgebonden te worden door je meester of meesteres met deze fijne bondage leren enkelboeien uit de Noblesse collectie
    1 paar enkelboeien met lamsnappaleren binnenvoering, 3 D-ringen en een verbindingsketting met karabijnhaken
    Stel de enkelboeien zo strak als je wilt met behulp van de gesp
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

Wat is er zo bijzonder aan de enkelboeien uit de Noblesse-collectie?

 

Met hun verstelbare gespen kunnen de enkelboeien snel worden aangetrokken en op de juiste manier worden afgesteld. De robuuste ketting met karabijnhaken houdt de enkelboeien veilig bij elkaar, maar kan ook volledig worden losgemaakt. Het Japanse leer, de hoogwaardige gespen en klinknagels zijn duurzaam waardoor de enkelboeien niet alleen decoratieve bondage accessoires zijn maar ook geschikt zijn voor langere BDSM sessies. Dankzij het prachtige vakmanschap, het hoogwaardige rundleer en de voering van lamsnappaleer, kunnen de enkelboeien ook voor een lange periode worden gedragen zonder oncomfortabel te worden voor de sub. Er zijn drie D-ringen op de enkelboeien voor het bevestigen van de verbindingsketting of de bijpassende spreidstok, evenals andere bondage-accessoires zoals tijdsloten, kettingen en touwen.

 

Voor de collectie Noblesse wordt alleen gebruik gemaakt van Japans rundleer en zacht lamsnappaleer dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. Allround de perfecte eigenschappen voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires.

Verdere details:

 

    Bordeaux rode bondage lederen enkelboeien met verbindingsketting
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    Materiaal: rundleer, lamsnappaleer (voering), metaal
    Kleur van de enkelboeien: Donkerbruin, zwart
    Metaalkleur: roségoud
    Omtrek van de enkelboeien: 30,5 cm = 12 inch
    Breedte van de enkelboeien: 6 cm = 2,4 inch
    Instelbereik: 21 tot 31 cm = 8,3 tot 12,2 inch (geschikt voor enkelomtrek van 14,5 tot 25 cm = 5,7 tot 9,8 inch)
    8 riemgaten zodat de enkelboeien kunnen worden aangepast aan uw enkelomtrek
    Lengte van de verbindingsketting: 24,5 cm = 9,6 inch.