Webshop » BONDAGE & SM » Gags » Ball Gag – Noblesse Collection

Ball Gag – Noblesse Collection

Ball Gag – Noblesse Collection 3164ME Ball Gag – Noblesse Collection
Ball Gag – Noblesse Collection 3164ME Ball Gag – Noblesse CollectionBall Gag – Noblesse Collection 3164ME Ball Gag – Noblesse CollectionBall Gag – Noblesse Collection 3164ME Ball Gag – Noblesse Collection

€ 59,00

Beschikbaar

Waarschijnlijk de mooiste ballgag ter wereld! Bordeauxrood leer, de hoofdband heeft een heerlijk zachte voering van lamsnappaleer en een balgag van medische siliconen. Maar deze BDSM-gag valt niet alleen op door het comfortabele draagcomfort tijdens bondage, maar ook door het elegante ontwerp met roségouden gespen en klinknagels.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.

 

Hoogtepunten:

 

    Omdat hij niet kan praten, wordt je sub een dom object van verlangen en is hij volledig sprakeloos en overgeleverd aan je genade tijdens bondage
    Pas de knevel naar wens aan met behulp van de gesp
    Ball gag gemaakt van medische siliconen
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

 

Wat is er zo speciaal aan de Noblesse BDSM ball gag?

 

Om de mondhoeken tijdens gebruik te beschermen, heeft de ballgag een siliconen connector. De gebruikte siliconen zijn lichaamsveilig en smaakloos. De gagball wordt in de mond geplaatst en de riem gaat om het hoofd. Met behulp van de gesp kan de pasvorm worden aangepast aan elke hoofdmaat. Geniet van de stilte en het adembenemende uitzicht! En ook de bijtvaste propbal laat niets te wensen over! Met een diameter van 43 mm is hij niet te groot en niet te klein.

 

Voor de Noblesse-collectie van MEO® wordt alleen Japans rundleer en zacht lamsnappaleer gebruikt dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. Allround de perfecte eigenschappen voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires.

 

Verdere details:

 

    BDSM bal gag
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    Materiaal: rundleer, lamsnappaleer (voering), metaal
    Bandlengte: 65 cm = 25,6 inch
    Bandbreedte: 2,5 cm = 1-inch
    Instelbaar van 41 tot 58,5 cm = 16,1 tot 23 inch
    10 riemgaten zodat de knevel kan worden aangepast aan de omtrek van het hoofd
    Diameter balknevel 4,3 cm = 1,7-inch
    Kleur van de metalen accessoires: Rose goud
    Kleur band: Wijnrood, zwart