Webshop » BONDAGE & SM » Gags » Silentium Tongue Gag - Lip Gag

Silentium Tongue Gag - Lip Gag

Silentium Tongue Gag - Lip Gag Silentium Tongue Gag - Lip Gag
Silentium Tongue Gag - Lip Gag Silentium Tongue Gag - Lip Gag

€ 49,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
"Silentium" is de naam van onze innovatieve tongknevel.

Dit soort gag, dat behoorlijk populair is in de Aziatische BDSM-scene, is de ultieme oplossing. Omdat je slaaf met een tongknevel geen andere keus heeft dan volkomen stil te zijn!

Met ons "Silentium" -apparaat kunt u de lippen en tong op hun plaats zetten. Dankzij het gekartelde oppervlak blijft de mondknevel ook bij lage spanning goed op zijn plaats. Ontsnappen aan of het verwijderen van de prop is absoluut onmogelijk.

Opruwen wordt eigenlijk gebruikt om antislippatronen op handvatten en gereedschappen te embossen. De greepvlakken van een micrometer zijn bijvoorbeeld gekarteld. We gebruiken deze techniek met onze “Silentium” tongknevel om ervoor te zorgen dat de lippen en tong niet wegglijden.

Deze tongknevel is eigenlijk bedoeld voor gebruik in professionele studio's, maar is bij correct en verantwoord gebruik ook acceptabel voor privégebruik. Dankzij zijn complexiteit, zijn gewicht en zijn bizarre uiterlijk zijn de psychologische effecten van de Silence Gag niet te onderschatten, waardoor het ook zeer aantrekkelijk is voor zelfbinding.

Verdere details:

 

    Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met behulp van nauwkeurige CNC-technieken; eenvoudige montage en gevoelige aanpassing.
   Feit: In Japan worden gags vaak gemaakt door elk een eetstokje boven en onder de tong te plaatsen en ze op hun plaats te houden met een rubberen band. Simpel, maar helaas niet zo mooi om naar te kijken, en lang niet zo effectief als deze tongknevel!
    Kwijlen Gag
    Materiaal: roestvrij staal

REF-SF8408 ME / DS