Webshop » BONDAGE & SM » Halsbanden » Leather Collar and Lead – Noblesse Collection

Leather Collar and Lead – Noblesse Collection

Leather Collar and Lead – Noblesse Collection 31 Leather Collar and Lead – Noblesse Collection
Leather Collar and Lead – Noblesse Collection 31 Leather Collar and Lead – Noblesse CollectionLeather Collar and Lead – Noblesse Collection 31 Leather Collar and Lead – Noblesse CollectionLeather Collar and Lead – Noblesse Collection 31 Leather Collar and Lead – Noblesse CollectionLeather Collar and Lead – Noblesse Collection 31 Leather Collar and Lead – Noblesse Collection

€ 99,00

Beschikbaar

De hoogste kwaliteit Japans rundleer wordt gebruikt om de BDSM halsband en riem uit de Noblesse collectie te maken. Het doordachte ontwerp van de halsband, het fijne leer en een zachte binnenvoering van lamsnappaleer zorgen voor een bijzonder draagcomfort tijdens bondage. De rosé goudkleurige metalen onderdelen zoals karabijnhaken, kettingen, klinknagels en gespen zijn stabiel en veilig. De halsband wordt aangevuld met een luxe riem met een leren lus en een karabijnhaak. Drie D-ringen geven u de mogelijkheid om de lijn of kettingen, hoofdsteunen en accessoires aan de halsband te bevestigen.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.

 

Hoogtepunten:

 

    Geniet ervan om in het openbaar of thuis aan de lijn te worden gehouden door je meester of meesteres met dit luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    Halsband van Japans rundleer met een voering van lamsnappaleer
    3 D-ringen op de kraag
    Lood met metalen ketting en lederen handlus
    Pas de halsband zo strak aan als je wilt met behulp van de gesp
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

 

Wat is er zo bijzonder aan de halsband en riem uit de Noblesse-collectie?

 

Een fijne bondage musthave gemaakt van Japans rundleer! Een tijdloos, indrukwekkend ontwerp van hoge kwaliteit dat een elegante uitstraling geeft aan uw BDSM-sessie. Door de fluwelen binnenvoering van lamsnappaleer is de halsband heerlijk comfortabel om te dragen. De bondagehalsband kan met behulp van de gesp zeer nauwkeurig worden aangepast aan elke hoofdomtrek. Het 106 cm lange snoer heeft een hoogwaardige lederen polslus die is verbonden met een roségoudkleurige, lange ketting. Met dit fijne bondage accessoire kan de sub echt voelen wie de baas is en de bevelen geeft in de relatie. Dankzij de drie D-ringen op de halsband, die compatibel zijn met de meeste kettingen, touwen en boeien, kan de lijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Voor de collectie Noblesse wordt alleen gebruik gemaakt van Japans rundleer en zacht lamsnappaleer dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. De perfecte eigenschappen rondom voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires voor MEO®.

 

Verdere details:

 

    Japanse rundleer BDSM halsband en riem
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    3 D-ringen op de kraag
    9 riemgaten zodat de halsband bijzonder strak om uw nek kan worden aangepast
    Materiaal: rundleer, lamsnappaleer (voering), metaal
    Kleur halsband/riem: Donkerbruin, zwart
    Metaalkleur: Rose goud
    Omtrek van de kraag: 49 cm = 19,3 inch
    Breedte van de kraag: 4,5 cm = 1,8 inch
    Instelbereik: 36 tot 48 cm = 14,2 tot 18,9 inch
    Kettinglijn met karabijnhaak en lederen polslus
    Lengte van de lijn: 106 cm = 42 inch