Webshop » FUCKMACHINES & MASTURBATORS » Masturbators » Masturbators Man » Rimming sex machine

Rimming sex machine

Rimming sex machine 2110ME Rimming sex machine
Rimming sex machine 2110ME Rimming sex machine

€ 129,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
 Je zult genieten van deze rimming sexmachine omdat hij een tong heeft die diep in je kan doordringen en je kan likken tot je een orgasme krijgt. Gewoon erop gaan zitten, aanzetten en genieten!

 

Alsof een tong rond je anus likt en dan vakkundig diep in je doordringt tot je tot een orgasme wordt gelikt! Het likken van de anus kan het hoogtepunt zijn van een vluggertje of intens voorspel voor anale seks. Rimmen is ideaal om ervoor te zorgen dat de krachtige en soms licht gespannen sluitspier vreugdevol anticipeert op penetratie door de penis of het speeltje. De talloze, zeer gevoelige zenuwuiteinden rond de anus aanvaarden dankbaar dit delicate tongspel - en gevers en nemers bouwen echt stoom op terwijl de anus verder ontspant.

 

Onze rimming sexmachine is ontwikkeld voor ultiem rimpelplezier, doordat het zeer gevoelige anale gebied wordt verwend met warmte, likken, zuigen en vibreren en tegelijkertijd realistische orale stimulatie biedt. De zachte tong likt, zuigt en dringt gemakkelijk maar ook behoorlijk uitdagend de anus binnen. Kies uit verschillende vibratiesnelheden en 5 unieke, pulserende intensiteiten voor de beste seksuele ervaring die je ooit hebt gehad.

 

Voor bijzonder diepe en intense rimmen seks kun je het flexibele siliconen opzetstuk verwijderen, zodat de tong nog dieper in je kan doordringen.

 

Hoogtepunten:

 

    Zet hem aan, zet hem aan en geniet!
    Sexmachine voor het rimmen 
    Bekroonde liefdesmachine
    Anale orgasmes gegarandeerd door vaardige rimmen
    Krachtige motor met een gemotoriseerde tong die ritmisch heen en weer beweegt en perfect een likkende tong imiteert
    Kan gebruikt worden voor de anus en tepels
    Verwarmingsfunctie verwarmt de tong tot lichaamstemperatuur
    Oplaadbaar via USB

 

Let er bij het gebruik van onze rimmen sexmachine op dat je alleen glijgels op waterbasis gebruikt zoals bijvoorbeeld Aquameo. Andere glijgels kunnen het siliconenmateriaal van de seksmachine beschadigen. Je kunt je rimmen sexmachine na elk gebruik schoonmaken met onze VERYCLEAN seksspeeltje reiniger. Je kunt de seksmachine onder de douche gebruiken, maar hij mag niet in bad meegenomen worden omdat hij alleen waterbestendig is.

Verdere details:

 

    Rimmen sexmachine, sexmachine met tong
    Rimming betekent orale stimulatie van de anus van een partner met behulp van de mond, tong en lippen. Omdat de anus veel gevoelige zenuwen heeft, kan het een ongelooflijke ervaring zijn voor mannen en vrouwen. Veel stellen genieten van rimmen tijdens het voorspel of als onderdeel van orale seks. Extra stimulatie tijdens het rimmen, zoals een handjob of het kneden van de testikels, is bijzonder opwindend en een heerlijke aanvulling tijdens seks. Je fantasieën kennen geen grenzen.
    Materiaal: siliconen, ABS (ftalaatvrij)
    Trillingsprestaties: variabele trillingen
    Bediening: Touch-knop
    Instelbare vibratie / meerdere snelheden
    Speelduur: 120 min
    Instellingen: 7
    Waterdicht: ja
    Geschikte glijgel: glijgel op waterbasis zoals Aquameo
    Reiniging: met VERYCLEAN spray
    Stimulatie: Anale stimulatie en tepelstimulatie
    Voeding: Oplaadapparaat (USB)

Heeft u een vraag?