Webshop » IMPACT MATERIAL » Paddles » BDSM leather paddle

BDSM leather paddle

BDSM leather paddle 2570 ME BDSM leather paddle
BDSM leather paddle 2570 ME BDSM leather paddle

€ 29,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Deze fijne BDSM peddel in verleidelijk zwart met rode accenten heeft het echt allemaal! Dankzij de stevige textuur en stabiele grip zorgt de BDSM-peddel voor gecontroleerde lijfstraffen en opwindende, plezierige pijn. Of het nu moeilijk of zachtaardig is - uw spanking-sessie wordt een onvergetelijk avontuur!

 

De klassieke BDSM-peddel van leer heeft aan één kant rode piramidevormige klinknagels, waardoor een nog nadrukkelijkere lijfstraf mogelijk is. De klinknagels zijn ook ideaal om zachtjes de gekneusde kont van je partner te strelen, wat gewoon sensationeel aanvoelt. De achterkant van de BDSM-peddel is daarentegen gegraveerd met de woorden "HIT ME". Met een luide klap laat dit een onvergetelijk souvenir achter op de reet van je onderzeeër.

 

De peddel is genaaid uit twee lagen dik, zwaar zadelleer, waardoor een stijfheid wordt bereikt die een zeer goede controle en nauwkeurige toediening mogelijk maakt.

 

De prachtige BDSM peddel is heerlijk eenvoudig te gebruiken op verschillende delen van het lichaam en de praktische leren riem biedt de mogelijkheid om de BDSM peddel na gebruik netjes aan een haakje te hangen.

 

Met goede zorg zal de BDSM peddel je vele jaren plezier geven, jarenlang plezier en zal hij je krachtig ondersteunen, vooral tijdens spanking-sessies.

 

Wat is er zo speciaal aan deze BDSM peddel?

 

Het impactoppervlak is flexibel en toch onverzettelijk. Het geeft je scherpe pijnprikkels die een aangename tinteling op de huid achterlaten. Aan het handvat van de BDSM-peddel is een praktische lus bevestigd. Deze BDSM peddel van hoogwaardig leer ligt bijzonder goed in de hand en is hoogwaardig afgewerkt. Een intensieve SM-sessie of een goede spanking-sessie hangt niet alleen af ​​van het samenspel tussen de actieve en passieve delen, maar in belangrijke mate ook van de kwaliteit van het slaginstrument. Daarom werkt SMFactory uitsluitend met fabrikanten die ervaring hebben met het maken van zwepen, die fantastische zwepen, floggers en peddels maken met behulp van traditionele productieprocessen.

 

Hoe maak ik de BDSM-peddel schoon?

 

Je kunt deze BDSM peddel eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Gebruik ook af en toe onze VERYCLEAN-spray.

 

Verdere details:

 

    BDSM peddel
    Afmetingen: ca. 8 cm breed en 30 cm lang
    Materiaal: leer, metalen klinknagels
    Kleur: zwart en rood

Heeft u een vraag?