Webshop » IMPACT MATERIAL » Paddles » BDSM leren plak met klinknagels

BDSM leren plak met klinknagels

BDSM leather paddle with rivets 2571ME BDSM leren plak met klinknagels
BDSM leather paddle with rivets 2571ME BDSM leren plak met klinknagels

€ 29,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Mocht het de slaaf wederom ontbreken aan de nodige discipline en goede manieren, dan wordt het hoog tijd voor een zware strafles met deze leren BDSM plak met klinknagels.

 

De BDSM lederen plak heeft aan één kant zware metalen klinknagels, waardoor het mogelijk is om de sub nog zwaarder te disciplineren. De plak is genaaid uit twee lagen van ons hoogwaardige zadelleer, waardoor een stijfheid wordt bereikt die een zeer goede controle en nauwkeurig beheer mogelijk maakt.

 

De klassieke BDSM-paddle is heerlijk gemakkelijk te gebruiken op verschillende delen van het lichaam en de praktische leren riem biedt de mogelijkheid om de BDSM-paddle na gebruik netjes aan een haak te hangen.

 

Met goede zorg zal de BDSM plakl je vele jaren plezier geven, jarenlang plezier en zal hij je krachtig ondersteunen, vooral tijdens spanking-sessies.

 

Wat is er zo speciaal aan deze BDSM paddle?

 

De BDSM-paddle is perfect voor slagen op de billen en dijen, en is vooral leuk tijdens klassieke spanking-sessies, waarbij de slaaf over de knie van de straffende bok wordt gelegd. Met deze BDSM peddel zijn zowel zachte als harde lijfstraffen mogelijk doordat de ene kant van de paddle glad is, terwijl de andere is voorzien van hardmetalen klinknagels.

 

Hoe maak ik de BDSM-paddle schoon?

 

Je kunt deze BDSM paddle eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Gebruik ook af en toe onze VERYCLEAN-spray.

 

Verdere details:

 

    BDSM plak met klinknagels
    Afmetingen: ca. 8 cm breed en 30 cm lang
    Materiaal: leer, metalen klinknagels
    Kleur: zwart en zilver

Heeft u een vraag?