Webshop » IMPACT MATERIAL » Paddles » Mouth Gag A-Z ULTIMO

Mouth Gag A-Z ULTIMO

Mouth Gag A-Z ULTIMO 8994 Mouth Gag A-Z ULTIMO
Mouth Gag A-Z ULTIMO 8994 Mouth Gag A-Z ULTIMOMouth Gag A-Z ULTIMO 8994 Mouth Gag A-Z ULTIMOMouth Gag A-Z ULTIMO 8994 Mouth Gag A-Z ULTIMOMouth Gag A-Z ULTIMO 8994 Mouth Gag A-Z ULTIMO

€ 99,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Onze "A-Z ULTIMO" gag belooft 100% beperking. Als het op dominantie aankomt, is het essentieel dat NIETS werkt, geen ontsnapping, geen backtalk.

De speciaal ontworpen kin voorkomt beweging van de kaak en zorgt voor een veilige pasvorm. Ons leren mondmasker kan aan de achterkant worden gesloten om ontsnapping te voorkomen. Voorzien van een brede leren riem, diverse riemgaten om een ​​strakke pasvorm te garanderen. Knevel met gat helemaal door achter masker.

We bieden een aantal accessoires om uw gag te begeleiden:

A-Z ULTIMO condoom met tube:
Een extra sterk condoom met aangehecht slangetje, kan direct in de opening van de gag worden gestoken. Net als een condoom biedt het een waterdichte bedekking voor de penis en ballen en leidt het de urine naar een slang van 120 cm.

A-Z ULTIMO penisplug met slang:
Een verliesvrije penisplug die is bevestigd aan een buis van 120 voet die rechtstreeks op het mondmasker kan worden aangesloten.

A-Z ULTIMO trechter met slang:
Verlaag uw slaaf tot een mobiel urinoir. Stevige trechter met slang. Het resultaat is dat er geen druppel verloren gaat, die rechtstreeks in de mond van de slaaf gaat.

Uw fantasie kent geen grenzen - u kunt ook uw eigen accessoires gebruiken, zoals buizen en trechters.

Heeft u een vraag?