Webshop » BONDAGE & SM » Polsboeien » Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection

Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection

Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection 3166ME Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection
Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection 3166ME Leather Wrist Cuffs – Noblesse CollectionLeather Wrist Cuffs – Noblesse Collection 3166ME Leather Wrist Cuffs – Noblesse CollectionLeather Wrist Cuffs – Noblesse Collection 3166ME Leather Wrist Cuffs – Noblesse CollectionLeather Wrist Cuffs – Noblesse Collection 3166ME Leather Wrist Cuffs – Noblesse Collection

€ 125,00

Beschikbaar

De elegante polsboeien zijn gemaakt van het beste Japanse rundleer en aan de binnenkant opgevuld met zacht lamsnappaleer. Zo kunt u de hoofdsteun gedurende lange tijd zorgeloos dragen tijdens bondage en genieten van fantastisch comfort. De polsboeien bevatten ook een verbindingsketting met twee karabijnhaken. Twee sterke D-ringen geven je de mogelijkheid om karabijnhaken, touwen of kettingen aan de polsboeien te bevestigen. De polsboeien kunnen optimaal worden aangepast aan de omtrek van uw polsen.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie van MEO® niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.

 

Hoogtepunten:

 

    Geniet ervan om vastgebonden te worden door je meester of meesteres met deze fijne bondage lederen polsboeien uit de Noblesse collectie
    1 paar polsboeien van Japans rundleer, binnenvoering van lamsnappaleer, 3 bevestigde D-ringen en verbindingsketting met karabijnhaken
    Stel de polsboeien zo strak als je wilt met behulp van de gesp
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

Wat is er zo bijzonder aan de polsboeien uit de Noblesse-collectie?

 

Met hun verstelbare gespen kunnen de polsboeien strak worden aangetrokken en aangepast om goed te passen. De robuuste ketting met karabijnhaken houdt de polsboeien veilig bij elkaar, maar kan ook volledig worden losgemaakt. Het Japanse rundleer, de roségoudkleurige gespen en klinknagels zijn bijzonder slijtvast waardoor de polsboeien niet alleen decoratieve bondageaccessoires zijn maar ook geschikt zijn voor langere BDSM-sessies. Dankzij het nauwgezette vakmanschap en de zachte voering van lamsnappaleer, kunnen de polsboeien ook gedurende een lange periode worden gedragen zonder oncomfortabel te worden voor de sub. Aan de polsmanchetten zitten drie D-ringen voor het bevestigen van de verbindingsketting of andere accessoires zoals touwen, tijdsloten of kettingen.

 

Voor de Noblesse collectie wordt alleen Japans rundleer en zacht lamsnappaleer gebruikt dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. Allround de perfecte eigenschappen voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires.

Verdere details:

 

    Bordeaux rode bondage lederen polsboeien met verbindingsketting
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    Materiaal: rundleer, lamsnappaleer (voering), metaal
    Kleur van de polsboeien: Donkerbruin, zwart
    Metaalkleur: Rose goud
    Omtrek van de polsmanchetten: 27 cm = 10,6 inch
    Breedte van de polsboeien: 6 cm = 2,4 inch
    Instelbereik: 21 tot 31 cm = 8,3 tot 12,2 inch (geschikt voor polsen van 14 tot 24 cm = 5,5 tot 9,5 inch)
    8 riemgaten zodat de polsmanchetten kunnen worden aangepast aan uw polsomtrek
    Lengte van de connectorketting: 22,5 cm = 8,9 inch