Webshop » IMPACT MATERIAL » Rijzwepen » BDSM rijzweep met spikes

BDSM rijzweep met spikes

BDSM crop with spikes 2569ME BDSM rijzweep met spikes
BDSM crop with spikes 2569ME BDSM rijzweep met spikes

€ 45,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
De BDSM rijzweep van eersteklas, gepolijst roestvrij staal is een exclusief instrument voor lijfstraffen dat moeiteloos een hoge slagsnelheid bereikt en zo voor intense, precieze pijn kan zorgen.

 

Dankzij de leren tong kunnen veel lichaamsdelen op verschillende manieren worden bewerkt en de ergonomisch gevormde, roestvrijstalen handgreep zorgt ervoor dat het BDSM-rijgewas optimaal gecontroleerd kan worden. De BDSM rijzweep is uiteraard gemaakt van roestvrij staal en kan na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt.

 

De leren tong van de BDSM rijzweep is aan één kant voorzien van talloze kwaadaardige spikes, waardoor nog zwaardere straffen mogelijk zijn. De spikes zijn ook ideaal om zachtjes over de huid van je sub te strijken, wat gewoonweg sensationeel is.

 

De fijne BDSM rijzweep kan op verschillende manieren op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt en met de praktische leren riem kun je het slaginstrument na gebruik aan je pols bevestigen of netjes aan een haak hangen.

 

Waarin verschilt het van andere BDSM rijgewassen?

 

Alleen al het geluid dat onze BDSM-rijzweep maakt terwijl het door de lucht snijdt, zal je kippenvel bezorgen. Het speciale staal dat we gebruiken voorkomt dat je nieuwe SM-speeltje breekt en geeft de rijzweep toch de nodige flexibiliteit. Houd er rekening mee dat de BDSM rijzweep meer geschikt is voor ervaren gebruikers en ruigere sessies vanwege de geïntegreerde spikes. Wil je een SM zweep kopen, dan vind je in de SMFactory BDSM shop een uitgebreide selectie zwepen, peddels en slappers.

 

Wat is er zo speciaal aan deze SM rijzweep?

 

Met deze luxe BDSM rijzweep kun je zowel slagen als zachte tot harde slagen toedienen. Met de stabiele grip ligt de rijzweep perfect in de hand en kan hij met een enorme zwaai onder controle worden gehouden. Het perfecte accessoire voor liefhebbers van slaan!

 

Hoe maak ik de BDSM rijzweep schoon?

 

Veeg de BDSM rijzweep af met een vochtige doek. Als u de voorkeur geeft aan een bijzonder grondige reiniging, raden wij u aan onze VERYCLEAN-spray te gebruiken.

 

Verdere details:

 

    Luxe BDSM rijzweep
    Afmetingen: 63,5 cm totale lengte / handvat: 13 cm lang en 20 mm diameter
    Leren tong: 11,5 cm x 9,5 cm breed /
    Materiaal: roestvrij staal, leer

Heeft u een vraag?