Webshop » TEPELKLEMMEN » Triple Chain Nipple Clamps

Triple Chain Nipple Clamps

Triple Chain Nipple Clamps 2463ME Triple Chain Nipple Clamps

€ 29,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Deze klemmen grijpen zijn tepels stevig vast. De drie kettingen zullen extra gewicht toevoegen, zodat hij ze uit zijn harde tepels zal voelen slingeren. Ze maken het ook gemakkelijk om hem vast te pakken en hem een ​​ruk te geven. Je kunt er zelfs meer aan hangen voor intenser trekken.

 

Verras je partner met de verbluffende esthetiek van deze unieke tepelklemmen. De extreme grip-punt houdt ze stevig op de tepels van je geliefde en knijpen voor de perfecte combinatie van plezier en pijn. Deze eenvoudig te gebruiken klemmen kunnen snel en efficiënt worden gebruikt in de hitte van het moment, of meer ritualistisch tijdens uw speelscène. Bevestig gewichten aan de kettingen voor extra sensatiespel om uw masochist over de rand te sturen. Deze prachtige set klemmen is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar geeft ook de stimulatie waar je partner naar hunkert.

 

Waarom zijn tepelklemmen zo verdomd spannend? De tepel is een van de meest gevoelige delen van het lichaam. Duizenden zenuwen komen hier samen en klemmen zich samen tot een maximale sensatie. Geslacht speelt helemaal geen rol. Dit is precies waar de tepelklemmen of tepelklemmen binnenkomen. Voor vrienden van intens plezier is er nauwelijks een betere plek voor stimulatie dan de tepels. Dit is waar de plezierpijn wordt geïntensiveerd in een mate die je niet voor mogelijk zou houden. De tepelstimulatie vereist geen permanente actie van u, maar gebeurt in één keer. Hoe groter het oppervlak van de klemmen, hoe meer druk wordt verdeeld. Met andere woorden, klemmen met een groot oppervlak zijn minder pijnlijk.

 

Verdere details:

 

 Tepelklemmen met drievoudige ketting
    Afmetingen: elke klem meet 5 cm = 2 inch lang en opent tot 2 cm = 0,8 inch. Verbindingskettingen strekken zich uit tot 30 cm = 12 inch lang.
    Materiaal: metaal